Limit to your love

Jag är inte så duktig på det här med uppdatering. Men hur som helst.
Jobbar massor, vilket är bra. 
Men i onsdags var jag ledig och då bjöd Björn mig och Kristoffer på skidåkning i Romme. Jag har inte åkt slalom på 13 år. Har åkt snowboard sen jag var 10 år, så det var väl lite ringrostigt att stå på ett par skidor. Men det är väl som att cykla. Jag överlevde till och med en svart backe, det är jag mer än nöjd med. 
Det var en kall med jättelyckad dag!
Tack Björn!

Nästa helg så har Adam inflyttningsfest, och det ser jag verkligen fram emot. Var länge sen man träffa honom, så det ska bli kul.

Nu ska jag utklassa Kristoffer i tvspel. Stackarn.



Sing for me

Hinner inte skriva så mycket, men igår hade jag lite fest hos mig. Hade jätte trevligt och mår bra även idag. 
Fick så fina saker av mina underbara vänner, tusen tack!
Hann ju byta stil under kvällen dessutom. Tänk vad mycket ett läppstift och örhängen kan göra.



Whip my hair

Idag är jag en mycket upptagen kvinna då jag fyller 23 år. Har bakat, lagat mat, öppnat paket och städat. Mamma och pappa var här under dagen med de åkte för ett tag sen.
Kände att jag behövde en liten paus, så gjorde en teckning. Nu lär jag sminka mig och göra mig lite snyggare inför mina underbara vänner som kommer hit. 


On the other side

Jag drömde att jag, ea och anki badade i gimmen. Sen var det som så att det var någons mamma som var singel, men för att träffa den rätta killen så fick vi lov att fixa ett delfinhuvud. Fast det såg inte rikitgt ut som ett delfinhuvud, kroppen gjorde det men själva huvudet. Den hade tänder också. 
Så där satt vi på en sten ute i den lilla sjön i sifferbo. Så plötsligt spolas en delfin upp på stranden. Jag springer ner och tar upp det, den vägde mycket vill jag lova. Den var nästan lika lång som mig också. Men jag tyckte så synd om den, jag kunde ju omöjligt lägga den på stranden för att dö och sedan skära huvudet av den. Så jag släppte ut den i vattnet igen. Men efter ett tag kom en båt med en död delfin. Då fick jag ont i magen sen vaknade jag. 

Konstigt.

Like a G6

Sitter här och lyssnar på min ipod, min träningslista. Och oj så sugen jag blir på att gallopera runt på gymmet. Ser mig själv i mycket snygga och tajta träningskläder lyfta tunga vikter, muskler om syns när jag spänner armarna och inte en svettfläck på bänken där jag setat. Jag blir sådär snyggt svettig, inte så det rinner en flod ner på golvet. Jag springer till och med snyggt, lagom snabbt med lätta steg.
Men plötsligt vaknar jag till ur min dagdröm och är tillbaka i verkligheten där motivationen är som bäst på natten och som bortblåst på dagen. Svettas fast jag inte ens ansträngt mig, inte ens muskel så långt ögat kan nå hur jag än spänner och inte fan är jag snygg i ett par tights heller.
Varför ska det vara så svårt att byta om, knyta skorna och bara kötta?

Bild


Luminary ones

Dessa brudar är ju bara för sköna. Gissa vilka, jag vet en som vet...

In my head


Spanish moss

Jag har verkligen huvudvärk idag. Vet inte vad det kan bero på, kanske beror det på att jag är ledig. Är det okej att känna sig stressad när man är ledig för att man måste hinna med så mycket?

Jag har alldeles nyss klippt kristoffer också, som han har tjatat. Så nu är han fin i håret igen. 
Vi måste åka och storhandla mat också, för imorgon ska jag försöka mig på att baka Eas mammas tekakor. Sen måste man ju äta varje dag också, Subway och ata blir dyrt och onyttigt i längden.
Sen ska jag nog kanske träna om jag orkar. Fast helst av allt vill jag lägga mig i soffan och läsa en bra bok.

Mot köket och ipren asken!
Bild

The only living boy in New York

Jag har en sådan begåvad vän. Hon är helt fantastisk på många sätt, men hon är extra vass på att uttrycka sig i ord. Jag hoppas hon når dit hon vill och önskar henne all lycka till med det. 
Hon har dessutom börjat blogga igen, min kära vän Angelica






Under cover of darkness

Man måste tycka om The Strokes!



Show me a good time

Jag önskar verkligen att jag kunde lära mig säga nej. 
Jag ville verkligen vara ledig på min födelsedag, men så ringer det ena jobbet och frågar om jag kan jobba just den 19 februari. Och vad säger Anna då?
- Jag fyller år då, men det kan jag väl. 

Gah! Varför kan jag bara inte säga "nej helst inte"?

Jag är iallafall ledig tre dagar i rad förhoppningsvis, onsdag torsdag och fredag. Fast det vet man aldrig. Har inte varit ledig flera dagar i följd på snart 7 veckor. 

Och sen en sak till. Ni som äter på en resturang, snälla, om ni har ut jättemycket mat på bordet. Vänligen, ta bort lite med servetten. Jag tycker inte det är jättemysigt att bära eran mat i mina händer. 
Och försök att inte beställa 15 minuter innan Kupolen stänger. Speciellt inte om ni är ett härskap på 10 personer. 
Sen skulle det även underlätta om ni bestämt er för vad ni ska äta då ni kommer fram till kassan. Annars skapas det långa köer och maten som jag börjat på innan hinner bli kall. Det var nog allt.
Och glöm inte att le :)
Nu ska jag hoppa in i duschen.
bild

Paris blue

Jag har varit effektiv idag med. Nu är jag helt slut. 
Jag har gjort muffin, dom blev supergoda, fast ändå inte riktigt som jag hade tänkt. Men ska göra en sats till sen, fast då tänkte jag ha i lite kardemumma.

Nu står min hemmagjorda potatisgratäng i ugnen och snart måste jag steka på fläskfilén som legat i min godaste marinad. Mums. 
Vardagslyx kallas det.


Get some

I förrgår lagade jag laxpaj, bland det bästa jag vet.



Idag tänkte jag, om jag hinner, baka en liten kaka till mina föräldrar som en alla hjärtans dag present. Jag vet, det är på måndag, men jag jobbar hela tiden, så idag är enda dagen jag har tid att baka. 
Men innan det så måste jag hämta ut mitt betyg från högskolan/komvux samt storhandla och marinera ett kött.
För ikväll bjuds det på marinerad fläskfilé med hemmagjord potatisgratäng och sallad.

Jag kan jag.



Stay tuned to my love



Idag har jag gjort en hel del. Städat lite, bytt gardiner och duk i köket, storhandlat, bakat bröd och gjort ett pajskal, som jag nu ska fylla. 


Headache

Jag sitter och väntar på att mitt te ska bli klart. 
Jag har ju inte berättat om min dag utan kaffe. Det borde jag göra, för då var det synd om mig, även om det var lite självförvållat. 

Jag har alltså fått tillsägelser om att sluta dricka kaffe, så att min mage och min hy ska må bättre. Sagt och gjort. Jag slutade med kaffe och min sista kopp drack jag i Onsdags. Torsdagen var en dag från helvetet. 
Jag har aldrig någonsin haft sån huvudvärk. Jag fick frossa och kunde knappt stå på benen för mitt huvud gjorde så ont. Jag kan inte ens sätta ord på det. Jag blev otroligt illamående också. Förbannade kaffe. 
Värktabletter hjälpte inte, det enda som kunde hjälpa mig var en kopp kaffe. Men jag stog emot. 
Jag fick lov att gå hem tidigare från jobbet, la mig direkt i sängen, men kunde inte somna på en gång eftersom mitt huvud gjorde så ont. Kändes som världen snurrade och där låg jag, i fosterställning. 
Fredagen bjöd på mindre huvudvärk, men fortfarande huvudvärk. Dock så överlevde jag. Lörsdag och Söndag gick också i huvudvärkens tecken, men idag känns det som den är borta faktiskt. 

Så det jag vill säga med detta, om ni ska sluta dricka kaffe, gör det när ni är lediga i minst en vecka. 

Nu ska jag äta frukost.

Love to run

Det är lugnt hela dagen, men när klockan blir tjugo i fem får halva kupolen för sig att de ska äta tacos. 
Det slår nästan aldrig fel. 

Nu ska jag äta hemma tacos. Det är det godaste. Mina fötter värker, jag förtjänar film och vindruvor ikväll.

MAT

My hopes and dreams

Jag älskar när solen lyser in i vardagsrummet så jag knappt ser någonting. Då får man riktiga vårkänslor. 
Men nu ska jag  duscha av mig lite och byta om, sen är det jobb som gäller.

Bild


Go straight to hell ,boys

Lite terapi såhär på kvällskvisten.


RSS 2.0