Goodnight rose

Har gjort en liten förnyelse på denna. Tycker det blev mycket snyggare. Nu ska jag sova.

Deep freeze

Nu har jag börjat jobbveckan från helvetet. 12 dagar i rad. Bara stängningar. Jag kommer vara ständigt trött känner jag. Men jag ska inte klaga, jag har ju ett jobb. Två till och med. Men ibland kan det bli lite mycket...
Ritade lite nu och såhär blev det.



Magic

Detta lyckades jag knåpa ihop idag.
Jag blev riktigt nöjd faktiskt.



At my heels

Extremt dålig uppdatering från min sida. Men jag har verkligen inte haft något att skriva. 
Gjorde iallafall denna bild för några dagar sedan. 
Nu ska jag äta frukost, för mitt huvud sprängs snart av denna huvudvärk.



These days

Igår var Ea här och man blir alltid lika glad när man får träffa henne. Hon får en verkligen att må bra. 

Jag bjöd på mat, ungsbakade silverlökar med fyllning samt kantarellsås som jag gjort själv. Till det serverades det fläskfilé.
Jag är faktiskt imponerad av mig själv. Rätten var mycket svårare än jag trott, men resultatet blev verkligen bra. Köttet var saftigt och ljusrosa innuti, lagom kryddning på allt och kantarellsåsen blev nom nom! Kan vara en av de bästa och godaste maträtter jag någonsin gjort.
Och jag glömde faktiskt inte bort att ta kort, så här är resultatet.



What's my name?

Idag ska jag bjuda min underbara vän Ea på middag. Jag tänkte servera fläskfile med bakad silverlök som är fylld med kantareller. Har aldrig gjort detta förrut, men det såg gott ut på bilden.. 
Kanske tar något kort om jag kommer ihåg. 



Cocoon

Idag åker Angelica till Bali. Jag är verkligen avundsjuk på hon och hennes mamma som får åka till solen. Men de förtjänar det verkligen. Hoppas de får det underbart skönt där nere.
Min dator har gått sönder. Så jag måste sitta på Kristoffers, eller ja, vid Kristoffers dator för er som är petiga. Det jobbigaste med detta är att jag egentligen inte har råd att laga den. Men det måste man ju göra, för isåfall kan jag ju sälja den och ha en egen rithörna istället. Det vore något!

Igår köpte jag friskis kort, så nu tänkte jag börja förbättra konditionen samt styrkan och förhoppningsvis innebär det att jag blir lite piggare. 

Och vet ni vad, min tavla har blivit såld! Den som jag ställde ut i i samband med julskyltningen. Jag skulle hämta den igår, men det fanns ingen tavla att hämta. Jag blev så otroligt glad. Det gör att man vill fortsätta att måla tavlor.
Tänk att den hänger på en okänd persons vägg. Det är en fantastisk känsla. 

Sist men inte minst. Jag jobbar en hel del, och det känns jättebra! Jag trivs bra och det blir lite mer klirr i kassan. 

Idag ska jag bara göra två saker. Rita och gå ner till Ateljé Beauty. Min hy är något av ett mysterium. Den blir aldrig bra, jag förstår inte. Har garanterat slängt ut över 5000 kr på den, men utan några större positiva resultat. 
Hoppas dom kan hjälpa mig. 

Vad mycket det blev.



New work

Extremt dålig uppdatering från min sida. Fy och skäms och massa smisk på mina små korvhänder.
Vad har jag då gjort hela tiden kan man undra. Ja säg det.

Jag har fått ett jobb! På Taco bar på kupolen. Det känns jätteskönt.
Ha en inkomst, få träffa människor och få vara ledig. När man är arbetslös är man ledig hela tiden, fast det känns inte. Man befinner sig i någon konstig obekväm bubbla av iskallt glas som inte ens Kapten Kroks kanoner skulle kunna skjuta igenom. Fattar ni då hur tråkigt och ostimulerande det är?

Vad jag har mer gjort?
Firat jul och nyår. 
Julen var lugn och skön och jag fick jättemycket fina och bra saker. 
Nyår var hos Kristoffers jobbarkompis och jag och Ea stog för tillagningen av smördegsinbakad oxfilé, samt förrätt och Ea hade gjort efterrätten.

Annars har jag bara jobbat, vilat och ritat. 
Jag fick ju pro marker pennor av Kristoffer i julklapp, så har tränat lite. Men mer ska det bli, för det är svårt banne mig.

Imorgon är det jobb som gäller 12-2015



RSS 2.0