Picture your dollface, dear

Nu har jag kommit på det. Jag ska ha en ny sida på min blogg, där jag lägger upp lite mer bilder, tex som jag ritat. Så får det fortsätta vara svartvitt på den här sidan.


Street of dreams

Jag måste släppa det här snart.






Neon tiger

Verkligen jättekul!


Ten seconds

Det är roligt att leka med papper, penna, scanner och photoshop.




Don't leave

Igår fick mormor åka ambulans till Falun. Det hade gått hål på hennes urinrör, så hon blöder därifrån. Idag skulle hon åkt in igen så att några kirurger skulle kunna kolla på henne.
Men halv sju imorse fick hon en stroke. Och mamma fick lov att avboka besöket. Just nu ligger mormor och sover hemma i sifferbo. Vi sa det, tur att allt det här hände här om det nu skulle hända.
Jag hoppas hon repar sig snart.

Jag mår inget vidare idag. Men trots alla funderingar och att jag är sjuk så tänkte jag försöka överraska Kristoffer med ett rent hem när han kommer hem. Det ser verkligen förjävligt ut här hemma just nu.


I can’t find my knees!

Nu är julaftonen över och ångesten likaså, över julklapparna som skulle köpas. Det är så svårt att veta vad man ska köpa till alla.

Igår var det juldagen, och den tillbringade jag ute på Bolanche med Ea, Emma mfl. Det var den roligaste utekvällen på väldigt väldigt länge. Det skålades och dansades.

Idag mår jag som jag förtjänar. Trött och seg, har endast degat framför tvn idag. Tänkte snart hoppa in i duschen så man är lite fräsch åtminstone.
Kristoffer han jobbar som vanligt, men skulle visst sluta 1715 idag, så jag hoppas det blir så. Tur att han älskar sitt jobb iallafall.



It's a cold and it's a broken hallelujah

God Jul









Across the universe

9 Mars åker Kristoffer till Thailand i nästan tre veckor med sina föräldrar. Det behöver han verkligen. Ta igen sig lite. Skulle visst vara mycket ungdomar dit dom skulle också så då kanske han får lite nya kompisar med. Det sitter aldrig fel.
Men jag kommer sakna honom, även fast det alltid är bra att vara ifrån varandra emellanåt.

Nu ska jag sova.



It may be winter outside

Julkänslan vägrar infinna sig.

Igår och idag har jag tillbringat på Yasuragi med familjen Jakobs. Det är ett japansk spa i stockholm. Det var så fint!
Vi fick gå runt i Yukata, en slags badrock, hela tiden. Väldigt avslappnande. Jag fick även massage i 70 minuter vilket var väldigt skönt. Resulterade i att jag var nära att somna.
Sen badade vi utomhuskällan, där det var super varmt. 42-46 grader någonting. Man var rätt snurrig när man kom upp därifrån.
Jag och Kristoffer somnade på våra rum 2100. Jag tror aldrig Kristoffer har lagt sig så tidigt någonsin.
På morgonen åt vi frukostbuffe, väldigt gott!
 Sedan checkade vi ut vid 12 och begav oss till Gamla Stan.

När man kom hem var man rätt trött och seg ändå. Elin hörde av sig och frågade om jag ville träna. Utan att tänka så sa jag ja, och nu sitter jag här helt slut.
Har slagit in alla paket också. Det blev ganska många julklappar köpta i år, runt 20 stycken tror jag. Man kan nästan tro att jag har ett jobb.

Det har varit en skön helg, men att julen närmar sig märks då inte.

Nu ska jag spela lite Mirror's edge, sen sova. Imorgon ska jag jobba lite på Anne & Co.


Stupid girl

Jag har ångest. Jag var ju nöjd med min frisyr, och ändå klipper jag mig. Ännu kortare!
Tesen jag sparat ut på sidan som jag sa att jag MÅSTE ha kvar, tog dom nästan bort. Den är smal som en spaghetti nu. Det ser hemskt ut. Jag ser ut som en syntare. Eller som en pojke. Jag vet inte vad som är värst... Fan.
Jag har ångest. Dessutom växer mitt hår jättesakta så kommer ta evigheter innan det vuxit ut, si sådär 1 år minst.

Sleep a million years

Jag, en påse cheesballs och Elin hade en egen förfest i helgen.





























Blue driver

Jag har lite julmys hemma nu.

         


No one's better sake

Jag har blivit duktig på att laga mat och på att träna. vilket har resulterat i 3kg minus och 8cm mindre. Det är roligt. Men viktigast av allt så har jag blivit piggare!

Just nu väntar jag och kristoffer på att maten ska bli klar i ugnen, kyckling med ris. Mums.

Ikväll blir det fest. Jag och Elin börjar lite smått hemma hos mig innan vi drar vidare till söppnarby.

Igår gjorde jag även ett riktigt kap på MQ. Handlade lite roliga kläder vilket skulle gått på över 1000kr, men slutade på 400kr. Det är bra.

Nu ska jag krama kristoffer.
 
Puss

I know i'll see your face again

Idag är det ett år sen. Det är sjukt och ofattbart.
Jag saknar honom.

Star sail

"Hello it's me, it's me
Calling out I can see you
Hello it's me, crying out, crying out
Are you there?
"



A Christmas gift for you

Igår beställde jag Kristoffers present på internet och idag damp den ner i mitt brevinkast. Jag skyndade mig att slå in det. Jag måste verkligen köpa presentsnören också.
Idag har jag lovat mamma att handla mat åt henne på Ica Maxi fastän jag har feber. Hon är för go, självklart gör jag det. Världens bästa mamma.

Idag är det den 4 december och ångesten börjar redan komma. Man inser att han inte är borta på semester, utan han är någon annanstans. Det gör ont.
Jag drömmer om honom mycket nu igen, säkert 5 av 7 nätter i veckan. Och varje gång känns det som han kommit tillbaka, eller som han hälsar på. Man känner verkligen hur lycklig man blir av att se honom. Jag saknar honom så mycket. Och jag vägrar tro att det blir svart efter man dör, jag har fått mina bevis av motsatsen, oavsett vad någon annan säger eller tycker om det. Han finns hos oss, det är jag säker på.



Santa Claus is coming to town

Nu har jag julshoppat på internet. Det känns lite roligare eftersom det finns lite mer att välja på där än nere på tex. Kupolen. Jag hoppas bara jag har köpt saker som dessa personer nu kommer tycka om. Det blir spännande. Jag har redan fått hem två av dessa julklappar.

Jag är hemma och är sjuk nu, inte så konstigt kanske med tanke på att Kristoffer var sjuk hela helgen.
Så nu sitter jag här, lyssnar på julmusik och funderar på att kanske göra iordning min julgrupp som jag köpte material till igår. En jättefin avlång kruka, det går i romantisk stil och ser nästan ut som en hink av något slag. Jag köpte även en en och hyacinter samt lite dekorationer till den.

Så mycker mer tror jag inte att jag orkar med idag.

Igår var jag med om en konstig sak också. Jag vet inte om jag kanske fått en blodpropp i armen. Men eftersom den var ytlig fanns det ingen anledning till att åka in till sjukhuset tyckte dom på sjukvårdsupplysningen, då man ändå inte gör något åt det.
Det domnade iallafall i hela armen och jag fick ont i armvecket. Jag hade som en lite klump under huden och min mamma kom förbi och kikade på den. Kan ju vara en ytlig propp, så det är inte så farligt. Ska nog ringa till UM och höra om jag kan fortsätta med mina ppiller.

Nu ska jag ringa innan jag glömmer. Tjabba

RSS 2.0