Le Noise

Jag har fått feber. Trotts detta ska jag gå på matte lektionen idag. Eftersom är jag så obegåvad på matematik så måste jag ta alla tillfällen jag kan. 
Tur jag har en snäll karl som tar hand om mig. 
Förutom att kurera mig och gå på matte lektion idag så tänkte jag fortsätta måla på mina tavlor. En av dem tänkte jag ha i hallen och den andra tänkte jag bara kludda på, det är min övningstavla. Jag har ju nästan glömt hur det är att måla med akryl, så det fick bli en testduk.


Chima

Det är en sak som har irriterat mig i några dagar. Jag kan undra hur Idol juryn tänker i år. Jonatan, varför gick han vidare? Eller ja, han åkte ju ut igår, men det borde han ha gjort betydligt tidigare. Men nej, vem fick lämna idol tidigare istället? Jo Chima, som var den enda där som verkligen stack ut på riktigt. Fan vilken cool snubbe. 
Mer Chima. 
Tack.

Kiss with a fist

Idag försökte jag mig på det här med akvarell. Och det är svårt. Har inte fått kontroll på hur mycket vatten man bör använda än. Så resultatet blev väl sådär, men det är alltid roligt att se hur man utvecklas från gång till gång.
Kul med färg istället för bara blyerts.

Höst

Jag tog lite kort igår när jag var på promenad med mamma och Juni. Jag älskar verkligen hösten.

You're so high

Nu är bilden klar. Och det föreställer Ea, om ni inte sett det redan.
Nu ska jag äta paj!



Out on the weekend

Jag har en stor svaghet i mitt ritande. Jag har inget tålamod. Då menar jag verkligen inget alls. Det resulterar i att det inte blir lika bra som det skulle kunna bli. Jag måste jobba på detta. 
Oftast är det håret som jag bara kluddar dit. Det borde ta timmar att rita håret. För mig tar det en kvart. Inte bra.
Just nu håller jag iaf på med denna bild. Undra om någon känner igen den...

Only girl

Ritade denna igår kväll. Även fast håret ser för hemskt ut.
Nu ska jag äta upp min frukost och sedan städa i lägenheten. Då blir kristoffer glad när han kommer hem.
Sen kanske jag ska beställa hem lite konstmaterial...

I believe in you


After the gold rush

Den här morgonen har jag målat för fullt. Tavlan ska mina föräldrar få i present. Pappa fyllde år igår och på lördag fyller mamma år. Det blir ett stort paket. Hela 100x80 cm.



True blood

Nu ska jag och kristoffer titta på True Blood.

My my, hey hey


Från och med du

Jag träffade en person idag. Jag säger bara Linnros.

Include me out

Ibland känns mycket sådär hopplöst och man går runt med en hel klippa i magen och känner sig bara sämst i hela världen. Det känns som man inte kan någonting överhuvudtaget. Och det man kanske kan lite, det gläds man inte över, för man har inte användning för det just nu. Eller så är just den talangen inte så viktigt. Man stampar på samma ställe och går inte ens framåt med myrsteg.

En sån dag har jag haft idag och alla andra dagar denna och förra veckan. Hoppas nästa vecka blir annorlunda...

Come with me


RSS 2.0